Masini de lipit blistere sticla Stalinskaya

  • masina-de-termosudat-sticle-stalinskaya-137-3
  • masina-de-termosudat-sticle-stalinskaya-137-1
  • masina-de-termosudat-sticle-stalinskaya-137-2
  • masina-de-termosudat-sticle-stalinskaya-137-4
  • masina-termosudat-blistere-pe-carton-137-5
  • masina-termosudat-sticla-stalinskaya-137-6

Masini de lipit blistere sticla Stalinskaya. Masini de lipit blistere sticla Stalinskaya masina de termosudat sticle stalinskaya 137 1 Masini de lipit blistere sticla Stalinskaya. Masini de lipit blistere sticla Stalinskaya masina de termosudat sticle stalinskaya 137 2 Masini de lipit blistere sticla Stalinskaya. Masini de lipit blistere sticla Stalinskaya masina de termosudat sticle stalinskaya 137 3 Masini de lipit blistere sticla Stalinskaya. Masini de lipit blistere sticla Stalinskaya masina de termosudat sticle stalinskaya 137 4 Masini de lipit blistere sticla Stalinskaya. Masini de lipit blistere sticla Stalinskaya masina termosudat blistere pe carton 137 5 Masini de lipit blistere sticla Stalinskaya. Masini de lipit blistere sticla Stalinskaya masina termosudat sticla stalinskaya 137 6

Masini de lipit blistere sticla Stalinskaya.

Blisterul din imagine contine o sticla Stalinskaya.
Se mai pot lipi blistere de prize, intrerupatoare, fiole etc.
Masinile sunt realizate la comanda pe dimensiunea unui blister sau a mai multor blistere.
Pot fi realizate pentru orice dimensiune de blister. Pentru cei ce nu isi permit achizitionarea unei asemenea masini (desi nu este scumpa) sau nu au timpul / lucratorii necesari unei asemenea operatii, oferim si servicii de lipire blistere pe carton, adica ambalarea produselor in blistere prin termosudare.

Despre Process Color :

Realizam mai multe ambalaje din plastic, cum ar fi: ambalaje cadouri pentru produse alimentare (prajituri, bomboane, macarons etc). De asemenea, mai putem comercializa:

  • Ambalaje cadouri pentru produse nealimentare (cosmetice, produse de birotica, aranjamente florale, lumanari, produse decorative, bratari, coliere etc), ambalaje cadouri pentru nunti (in care se introduc marturiile de nunta), ambalaje cadouri pentru evenimente corporate (aniversarea a 20 de ani de la infiintarea firmei, spre exemplu), ambalaje cadouri de Paste, ambalaje cadouri de Craciun, ambalaje cadouri de ziua femeii, ambalaje cadouri pentru Valentine’s Day.
  • Ambalaje cadouri cu ocazia participarii la targuri si expozitii, ambalaje cadouri pentru angajati, ambalaje cadouri pentru partenerii de afaceri.
  • Cutii cadouri, din plastic pentru diverse cadouri: decoratiuni, ornamente, accesorii, esarfe etc. Se pot executa si alte modele de cutii, in functie specificatiile clientului. Puteti consulta tabelul cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.
  • Cutiute bijuterii, accesorii, marturii de nunta sau alte produse mici. Cutiutele pot fi accesorizate cu panglica sau snur, pe post de maner. De asemenea, cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, direct pe material, ca un timbru sec.

De asemenea, producem sau personalizam diverse materiale publicitare prin serigrafie, tampografie, tipar, folio, timbru sec, emboss, stantare, perforare, termoformare. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.