Forme 10 tablete ciocolata

  • Forme pentru tablete ciocolata
    Forme pentru tablete ciocolata
  • Forme de turnat ciocolata
    Forme de turnat ciocolata

Forme 10 tablete ciocolata cu sigla clientului sau cu alte desene, in functie de modelul dorit.Aceste forme (model 4169), se pot face la comanda, pe dimensiunea si cu desenul dorit. Formele se pot folosi la mai multe turnari.
Ciocolata turnata in formele din plastic va avea o suprafata lucioasa.
Nu executam forme de turnat din silicon.

Despre Process Color :

Realizam diverse ambalaje din plastic sau carton, pentru produse alimentare si nealimentare, ca de exemplu:

Ambalaje cadouri pentru produse nealimentare (cosmetice, produse de birotica, aranjamente florale, lumanari, produse decorative, bratari, coliere etc), ambalaje cadouri pentru nunti (in care se introduc marturiile de nunta), ambalaje cadouri pentru evenimente corporate (aniversarea a 20 de ani de la infiintarea firmei, spre exemplu), ambalaje cadouri de Paste, ambalaje cadouri de Craciun, ambalaje cadouri de ziua femeii, ambalaje cadouri pentru Valentine’s Day.
Ambalaje cadouri cu ocazia participarii la targuri si expozitii, ambalaje cadouri pentru angajati, ambalaje cadouri pentru partenerii de afaceri.
Cutii cadouri, din plastic pentru diverse cadouri: decoratiuni, ornamente, accesorii, esarfe etc. Se pot executa si alte modele de cutii, in functie specificatiile clientului.
Cutiute bijuterii, accesoriimarturii de nunta sau alte produse mici. De asemenea, cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, direct pe material.

Produse similare...