Dispozitiv cu discuri de taiere (cutite) pentru industria ciocolatei

  • dispozitiv-cu-discuri-taiere-tablete-din-ciocolata-1066-2
  • dispozitiv-cu-discuri-taiere-tablete-din-ciocolata-1066-3
  • dispozitiv-cu-discuri-taiere-tablete-din-ciocolata-1066-4
  • dispozitiv-cu-discuri-taiere-tablete-din-ciocolata-1066-5

Dispozitiv cu discuri de taiere (cutite) pentru industria ciocolatei. Dispozitiv cu discuri de taiere (cutite) pentru industria ciocolatei dispozitiv cu discuri taiere tablete din ciocolata 1066 2 Dispozitiv cu discuri de taiere (cutite) pentru industria ciocolatei. Dispozitiv cu discuri de taiere (cutite) pentru industria ciocolatei dispozitiv cu discuri taiere tablete din ciocolata 1066 3 Dispozitiv cu discuri de taiere (cutite) pentru industria ciocolatei. Dispozitiv cu discuri de taiere (cutite) pentru industria ciocolatei dispozitiv cu discuri taiere tablete din ciocolata 1066 4 Dispozitiv cu discuri de taiere (cutite) pentru industria ciocolatei. Dispozitiv cu discuri de taiere (cutite) pentru industria ciocolatei dispozitiv cu discuri taiere tablete din ciocolata 1066 5

Dispozitiv cu discuri de taiere (cutite) pentru industria ciocolatei.

Distanta dintre discuri este reglabila. Dispozitivul este usor (ca greutate si ca manevrabilitate) si se poate face la comanda, cu numarul de discuri dorite de client.
Putem realiza, la cerere si un suport metalic, pe care se poate depozita acest dispozitiv.

Despre Process Color :

Realizam mai multe ambalaje din plastic, cum ar fi: ambalaje cadouri pentru produse alimentare (prajituri, bomboane, macarons etc). De asemenea, mai putem comercializa:

  • Ambalaje cadouri pentru produse nealimentare (cosmetice, produse de birotica, aranjamente florale, lumanari, produse decorative, bratari, coliere etc), ambalaje cadouri pentru nunti (in care se introduc marturiile de nunta), ambalaje cadouri pentru evenimente corporate (aniversarea a 20 de ani de la infiintarea firmei, spre exemplu), ambalaje cadouri de Paste, ambalaje cadouri de Craciun, ambalaje cadouri de ziua femeii, ambalaje cadouri pentru Valentine’s Day.
  • Ambalaje cadouri cu ocazia participarii la targuri si expozitii, ambalaje cadouri pentru angajati, ambalaje cadouri pentru partenerii de afaceri.
  • Cutii cadouri, din plastic pentru diverse cadouri: decoratiuni, ornamente, accesorii, esarfe etc. Se pot executa si alte modele de cutii, in functie specificatiile clientului. Puteti consulta tabelul cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.
  • Cutiute bijuterii, accesorii, marturii de nunta sau alte produse mici. Cutiutele pot fi accesorizate cu panglica sau snur, pe post de maner. De asemenea, cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, direct pe material, ca un timbru sec.

De asemenea, producem sau personalizam diverse materiale publicitare prin serigrafie, tampografie, tipar, folio, timbru sec, emboss, stantare, perforare, termoformare. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Produse similare...