Cutiute inimioare ciocolata

Cutiute inimioare ciocolata sau pentru alte produse.Cutiuta din plastic este model 309 (80x80x30mm) si este formata din doua parti (fund+capac).
Chesa din cutie are dimensiunea exterioara de 78x78x12mm, iar o alveola are dimensiunea de 32x32x12mm
Cutiutele le putem personaliza serigrafic, cu folio auriu/ argintiu (cu aspect foarte stralucitor), timbru sec sau emboss (sigla apasata sau in relief).
De asemenea, cutiutele le putem accesoriza, la cerere, cu sigla clientului, panglici, funde sau alte accesorii.
Puteti consulta tabelul cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.

Despre Process Color :

Realizam diverse ambalaje din plastic sau carton, pentru produse alimentare si nealimentare, ca de exemplu:

Ambalaje cadouri pentru produse nealimentare (cosmetice, produse de birotica, aranjamente florale, lumanari, produse decorative, bratari, coliere etc), ambalaje cadouri pentru nunti (in care se introduc marturiile de nunta), ambalaje cadouri pentru evenimente corporate (aniversarea a 20 de ani de la infiintarea firmei, spre exemplu), ambalaje cadouri de Paste, ambalaje cadouri de Craciun, ambalaje cadouri de ziua femeii, ambalaje cadouri pentru Valentine’s Day.
Ambalaje cadouri cu ocazia participarii la targuri si expozitii, ambalaje cadouri pentru angajati, ambalaje cadouri pentru partenerii de afaceri.
Cutii cadouri, din plastic pentru diverse cadouri: decoratiuni, ornamente, accesorii, esarfe etc. Se pot executa si alte modele de cutii, in functie specificatiile clientului.
Cutiute bijuterii, accesoriimarturii de nunta sau alte produse mici. De asemenea, cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, direct pe material.

Produse similare...