Cutiute figurine martipan

Cutiute figurine martipan, praline, bomboane sau pentru alte produse (marturii nunta, botez etc).
Aceste cutiute sunt model 412 (90x27x17mm) si sunt formate din doua parti (fund+capac).
Putem realiza aceste cutiute:
– integral din carton alb sau colorat,
– baza din carton si capacul din plastic transparent sau
– integral din plastic transparent
Cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, cu fundite, panglici sau alte ornamente.
De asemenea, putem realiza si alte cutiute, dupa specificatiile clientului.
Puteti consulta tabelul nostru cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.

Cutiute pentru figurine din martipan cutiute figurine martipan Cutiute figurine martipan cutiute carton pentru figurine morcovi din martipan 1036 3

Cutiute pentru figurine din martipan

Cutiute pentru figurine martipan cutiute figurine martipan Cutiute figurine martipan cutiute carton pentru figurine morcovi din martipan 1036 4

Cutiute pentru figurine martipan

Ambalaje cofetarii personalizate, din plastic sau carton. Executam ambalaje cofetarii pentru care avem deja matrite si pentru care gasiti modelele in site-ul nostru. Alte tipuri de ambalaje cofetarii se pot face la comanda, dupa modelul sau propunerea clientului. Realizam mai multe categoriile de ambalaje cadouri, cum ar fi: ambalaje cadouri pentru produse alimentare (prajituri, bomboane, macarons etc). De asemenea, mai putem comercializa:

  • Ambalaje cadouri pentru produse nealimentare (cosmetice, produse de birotica, aranjamente florale, lumanari, produse decorative, bratari, coliere etc), ambalaje cadouri pentru nunti (in care se introduc marturiile de nunta), ambalaje cadouri pentru evenimente corporate (aniversarea a 20 de ani de la infiintarea firmei, spre exemplu), ambalaje cadouri de Paste, ambalaje cadouri de Craciun, ambalaje cadouri de ziua femeii, ambalaje cadouri pentru Valentine’s Day.
  • Ambalaje cadouri cu ocazia participarii la targuri si expozitii, ambalaje cadouri pentru angajati, ambalaje cadouri pentru partenerii de afaceri.
  • Cutii cadouri, din plastic pentru diverse cadouri: decoratiuni, ornamente, accesorii, esarfe etc. Se pot executa si alte modele de cutii, in functie specificatiile clientului. Puteti consulta tabelul cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.
  • Cutiute bijuterii, accesorii, marturii de nunta sau alte produse mici. Cutiutele pot fi accesorizate cu panglica sau snur, pe post de maner. De asemenea, cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, direct pe material, ca un timbru sec.
  • Ambalaje produse cosmetice, parfumuri, spray-uri, apa de toaleta etc.Inaltimea este variabila, in functie de produsul clientului, inaltimea minima fiind de 4 cm.Putem realiza si alte diametre, la comanda, clientul achitand separat o matrita.

Produse similare...