Cutii figurine ciocolata

  • Ambalaje ciocolata
    Ambalaje ciocolata
  • Ambalaje ciocolata
    Ambalaje ciocolata

Cutii figurine ciocolata sau pentru alte produse.Cutia este model 323 si are dimensiunea 230x230x40mm, insa se pot realiza la comanda si alte dimensiuni, in functie de specificatiile clientului.
Cutiile le putem face la acest model si integral din carton sau baza din carton si capacul din plastic.
De asemenea, cutiile le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, cu panglici, fundite sau alte accesorii.
Putem realiza, la cerere si alte modele de cutii pentru ciocolata.
Puteti consulta tabelul nostru cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.

Despre Process Color :

Realizam diverse ambalaje din plastic sau carton, pentru produse alimentare si nealimentare, ca de exemplu:

Ambalaje cadouri pentru produse nealimentare (cosmetice, produse de birotica, aranjamente florale, lumanari, produse decorative, bratari, coliere etc), ambalaje cadouri pentru nunti (in care se introduc marturiile de nunta), ambalaje cadouri pentru evenimente corporate (aniversarea a 20 de ani de la infiintarea firmei, spre exemplu), ambalaje cadouri de Paste, ambalaje cadouri de Craciun, ambalaje cadouri de ziua femeii, ambalaje cadouri pentru Valentine’s Day.
Ambalaje cadouri cu ocazia participarii la targuri si expozitii, ambalaje cadouri pentru angajati, ambalaje cadouri pentru partenerii de afaceri.
Cutii cadouri, din plastic pentru diverse cadouri: decoratiuni, ornamente, accesorii, esarfe etc. Se pot executa si alte modele de cutii, in functie specificatiile clientului.
Cutiute bijuterii, accesoriimarturii de nunta sau alte produse mici. De asemenea, cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, direct pe material.

Produse similare...