Cutii din carton fereastra figurine martipan

Cutii din carton fereastra figurine martipan sau pentru alte bomboane.
Aceste cutii pentru figurine din martipan au dimensiunea 180x40x45mm (model 464), insa putem face si alte modele de cutii la comanda, in functie de specificatiile clientului.
In interiorul cutiei este o tavita din plastic transparent sau din carton alimentar cu dimensiunea 175x37x15mm. Tavita are rol de protejare a produsului in timpul transportului sau expunerii. De asemenea cu ajutorul tavitei se pot introduce mai usor produsele in cutie.
Putem personaliza la cerere,  cutiile, cu sigla clientului, cu fundite, panglici sau cu alte accesorii.

Cutii din carton cu fereastra pentru figurine din martipan cutii din carton fereastra figurine martipan Cutii din carton fereastra figurine martipan cutii carton cu fereastra plastic figurine martipan 1012 1

Cutii din carton cu fereastra pentru figurine din martipan

Ambalaje pentru figurine martipan cutii din carton fereastra figurine martipan Cutii din carton fereastra figurine martipan cutii carton cu fereastra plastic figurine martipan 1012 2

Ambalaje pentru figurine martipan

Ambalaje martipan cutii din carton fereastra figurine martipan Cutii din carton fereastra figurine martipan cutii carton cu fereastra plastic figurine martipan 1012 3

Ambalaje martipan

Ambalaje martipan cutii din carton fereastra figurine martipan Cutii din carton fereastra figurine martipan cutii carton cu fereastra plastic figurine martipan 1012 6

Ambalaje martipan

Ambalaje cofetarii personalizate, din plastic sau carton. Executam ambalaje cofetarii pentru care avem deja matrite si pentru care gasiti modelele in site-ul nostru. Alte tipuri de ambalaje cofetarii se pot face la comanda, dupa modelul sau propunerea clientului. Realizam mai multe categoriile de ambalaje cadouri, cum ar fi: ambalaje cadouri pentru produse alimentare (prajituri, bomboane, macarons etc). De asemenea, mai putem comercializa:

  • Ambalaje cadouri pentru produse nealimentare (cosmetice, produse de birotica, aranjamente florale, lumanari, produse decorative, bratari, coliere etc), ambalaje cadouri pentru nunti (in care se introduc marturiile de nunta), ambalaje cadouri pentru evenimente corporate (aniversarea a 20 de ani de la infiintarea firmei, spre exemplu), ambalaje cadouri de Paste, ambalaje cadouri de Craciun, ambalaje cadouri de ziua femeii, ambalaje cadouri pentru Valentine’s Day.
  • Ambalaje cadouri cu ocazia participarii la targuri si expozitii, ambalaje cadouri pentru angajati, ambalaje cadouri pentru partenerii de afaceri.
  • Cutii cadouri, din plastic pentru diverse cadouri: decoratiuni, ornamente, accesorii, esarfe etc. Se pot executa si alte modele de cutii, in functie specificatiile clientului. Puteti consulta tabelul cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.
  • Cutiute bijuterii, accesorii, marturii de nunta sau alte produse mici. Cutiutele pot fi accesorizate cu panglica sau snur, pe post de maner. De asemenea, cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, direct pe material, ca un timbru sec.
  • Ambalaje produse cosmetice, parfumuri, spray-uri, apa de toaleta etc.Inaltimea este variabila, in functie de produsul clientului, inaltimea minima fiind de 4 cm.Putem realiza si alte diametre, la comanda, clientul achitand separat o matrita.

Produse similare...