Cutii cu fereastra 16 praline

Cutii cu fereastra 16 praline, bomboane  sau pentru alte produse.
Aceste cutii au dimensiunea 160x160x30mm (model 560) si sunt formate din doua parti (fund+capac).
Cutiile pot fi personalizate, la comanda, cu folio auriu sau argintiu (cu aspect foarte stralucitor), serigrafic (ca in imagine), timbru sec (apasat), emboss (carton in relief, fara vopsea) sau cu vopsea in relief. De asemenea, putem imprima, la cerere, sigla clientului, direct pe material.
In interiorul cutiei am introdus 4 chese din plastic, o chesa avand dimensiunile:
– exterior – 78x78x12mm
– o alveola – 32x32x12mm
Cutiile le putem accesoriza, cu funde, panglici sau alte accesorii.
Putem realiza, la comanda si alte modele de cutii, in functie de specificatiile clientului.
Puteti consulta tabelul nostru cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.

Cutii pentru praline cutii cu fereastra 16 praline Cutii cu fereastra 16 praline cutii carton cu fereastra 16 praline 1086 2

Cutii pentru praline

Cutii cu fereastra pentru bomboane cutii cu fereastra 16 praline Cutii cu fereastra 16 praline cutii carton cu fereastra 16 praline 1086 4

Cutii cu fereastra pentru bomboane

Cutii pentru bomboane cutii cu fereastra 16 praline Cutii cu fereastra 16 praline cutii carton cu fereastra bomboane 1089 21

Cutii pentru bomboane

Ambalaje pentru bomboane cutii cu fereastra 16 praline Cutii cu fereastra 16 praline cutii carton cu fereastra bomboane 1089 7

Ambalaje pentru bomboane

Ambalaje cofetarii personalizate, din plastic sau carton. Executam ambalaje cofetarii pentru care avem deja matrite si pentru care gasiti modelele in site-ul nostru. Alte tipuri de ambalaje cofetarii se pot face la comanda, dupa modelul sau propunerea clientului. Realizam mai multe categoriile de ambalaje cadouri, cum ar fi: ambalaje cadouri pentru produse alimentare (prajituri, bomboane, macarons etc). De asemenea, mai putem comercializa:

  • Ambalaje cadouri pentru produse nealimentare (cosmetice, produse de birotica, aranjamente florale, lumanari, produse decorative, bratari, coliere etc), ambalaje cadouri pentru nunti (in care se introduc marturiile de nunta), ambalaje cadouri pentru evenimente corporate (aniversarea a 20 de ani de la infiintarea firmei, spre exemplu), ambalaje cadouri de Paste, ambalaje cadouri de Craciun, ambalaje cadouri de ziua femeii, ambalaje cadouri pentru Valentine’s Day.
  • Ambalaje cadouri cu ocazia participarii la targuri si expozitii, ambalaje cadouri pentru angajati, ambalaje cadouri pentru partenerii de afaceri.
  • Cutii cadouri, din plastic pentru diverse cadouri: decoratiuni, ornamente, accesorii, esarfe etc. Se pot executa si alte modele de cutii, in functie specificatiile clientului. Puteti consulta tabelul cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.
  • Cutiute bijuterii, accesorii, marturii de nunta sau alte produse mici. Cutiutele pot fi accesorizate cu panglica sau snur, pe post de maner. De asemenea, cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, direct pe material, ca un timbru sec.
  • Ambalaje produse cosmetice, parfumuri, spray-uri, apa de toaleta etc.Inaltimea este variabila, in functie de produsul clientului, inaltimea minima fiind de 4 cm.Putem realiza si alte diametre, la comanda, clientul achitand separat o matrita.

Produse similare...