Cutii cu chese bomboane

Cutii cu chese bomboane, praline sau pentru alte produse.
Aceste cutii sunt model 195 si au dimensiunea de 160x81x30mm.
Fiecare chesa din plastic are dimensiunea exterioara 78x78x10mm si este formata din 4 alveole pentru bomboane.
Dimensiunea unei alveole este de 32x32mm.

La baza cutiei se poate pune un carton colorat, pentru a-i da o pata de culoare. De asemenea, cutiile, se pot personaliza, la cerere, cu fundite, panglici sau alte accesorii.
In interiorul cutiei sunt 2 chese din plastic.
Puteti consulta tabelul nostru cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.

Cutii pentru bomboane cutii cu chese bomboane Cutii cu chese bomboane cutii praline cutii plastic 2 chese praline 509 3

Cutii pentru bomboane

Cutii plastic pentru bomboane cutii cu chese bomboane Cutii cu chese bomboane cutii praline cutii plastic 2 chese praline 509 2

Cutii plastic pentru bomboane

Cutii pentru praline cutii cu chese bomboane Cutii cu chese bomboane chesa plastic 4 praline 574 1

Cutii pentru praline

Ambalaje cofetarii personalizate, din plastic sau carton. Executam ambalaje cofetarii pentru care avem deja matrite si pentru care gasiti modelele in site-ul nostru. Alte tipuri de ambalaje cofetarii se pot face la comanda, dupa modelul sau propunerea clientului. Realizam mai multe categoriile de ambalaje cadouri, cum ar fi: ambalaje cadouri pentru produse alimentare (prajituri, bomboane, macarons etc). De asemenea, mai putem comercializa:

  • Ambalaje cadouri pentru produse nealimentare (cosmetice, produse de birotica, aranjamente florale, lumanari, produse decorative, bratari, coliere etc), ambalaje cadouri pentru nunti (in care se introduc marturiile de nunta), ambalaje cadouri pentru evenimente corporate (aniversarea a 20 de ani de la infiintarea firmei, spre exemplu), ambalaje cadouri de Paste, ambalaje cadouri de Craciun, ambalaje cadouri de ziua femeii, ambalaje cadouri pentru Valentine’s Day.
  • Ambalaje cadouri cu ocazia participarii la targuri si expozitii, ambalaje cadouri pentru angajati, ambalaje cadouri pentru partenerii de afaceri.
  • Cutii cadouri, din plastic pentru diverse cadouri: decoratiuni, ornamente, accesorii, esarfe etc. Se pot executa si alte modele de cutii, in functie specificatiile clientului. Puteti consulta tabelul cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.
  • Cutiute bijuterii, accesorii, marturii de nunta sau alte produse mici. Cutiutele pot fi accesorizate cu panglica sau snur, pe post de maner. De asemenea, cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, direct pe material, ca un timbru sec.
  • Ambalaje produse cosmetice, parfumuri, spray-uri, apa de toaleta etc.Inaltimea este variabila, in functie de produsul clientului, inaltimea minima fiind de 4 cm.Putem realiza si alte diametre, la comanda, clientul achitand separat o matrita.

 

Produse similare...