Cutii carton biscuiti

Cutii carton biscuiti cu glazura din ciocolata in forma de ursuleti.
Cutiile sunt model 339a+339b, au dimensiunea 150x70x20mm si sunt formate din doua parti (fund+capac).
Cutiile le putem executa:
– integral din plastic transparent
– integral din carton
– partea de jos din carton, iar capacul din plastic transparent
Cutiile se pot personaliza, la comanda cu logo-ul clientului sau alte accesorii.
Putem executa, la cerere si alte modele de cutii, in functie de specificatile clientului.
Puteti consulta tabelul nostru cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.

Cutii din carton pentru biscuiti cutii carton biscuiti Cutii carton biscuiti cutii carton biscuiti cu glazura ciocolata ursuleti 1175 1

Cutii din carton pentru biscuiti

Cutii pentru biscuiti cutii carton biscuiti Cutii carton biscuiti cutii carton biscuiti cu glazura ciocolata ursuleti 1175 2

Cutii pentru biscuiti

Ambalaje cofetarii personalizate, din plastic sau carton. Executam ambalaje cofetarii pentru care avem deja matrite si pentru care gasiti modelele in site-ul nostru. Alte tipuri de ambalaje cofetarii se pot face la comanda, dupa modelul sau propunerea clientului. Realizam mai multe categoriile de ambalaje cadouri, cum ar fi: ambalaje cadouri pentru produse alimentare (prajituri, bomboane, macarons etc). De asemenea, mai putem comercializa:

  • Ambalaje cadouri pentru produse nealimentare (cosmetice, produse de birotica, aranjamente florale, lumanari, produse decorative, bratari, coliere etc), ambalaje cadouri pentru nunti (in care se introduc marturiile de nunta), ambalaje cadouri pentru evenimente corporate (aniversarea a 20 de ani de la infiintarea firmei, spre exemplu), ambalaje cadouri de Paste, ambalaje cadouri de Craciun, ambalaje cadouri de ziua femeii, ambalaje cadouri pentru Valentine’s Day.
  • Ambalaje cadouri cu ocazia participarii la targuri si expozitii, ambalaje cadouri pentru angajati, ambalaje cadouri pentru partenerii de afaceri.
  • Cutii cadouri, din plastic pentru diverse cadouri: decoratiuni, ornamente, accesorii, esarfe etc. Se pot executa si alte modele de cutii, in functie specificatiile clientului. Puteti consulta tabelul cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.
  • Cutiute bijuterii, accesorii, marturii de nunta sau alte produse mici. Cutiutele pot fi accesorizate cu panglica sau snur, pe post de maner. De asemenea, cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, direct pe material, ca un timbru sec.
  • Ambalaje produse cosmetice, parfumuri, spray-uri, apa de toaleta etc.Inaltimea este variabila, in functie de produsul clientului, inaltimea minima fiind de 4 cm.Putem realiza si alte diametre, la comanda, clientul achitand separat o matrita.

Produse similare...