Cutii biscuiti ciocolata

  • Cutii pentru biscuiti
    Cutii pentru biscuiti

Cutii biscuiti ciocolata cu glazura, in forma de ursuleti. Aceste cutii pentru biscuiti au dimensiunea 150x70x20mm (model 339a+339b) si sunt formate din doua parti (fund+capac).
Cutiile le putem executa:
– integral din plastic transparent
– integral din carton
– partea de jos din carton, iar capacul din plastic transparent
Cutiile le putem personaliza, la comanda cu logo clientului sau alte accesorii.
Putem executa, la cerere si alte modele de cutii, in functie de specificatile clientului.
Puteti consulta tabelul nostru cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.

Despre Process Color :

Realizam diverse ambalaje din plastic sau carton, pentru produse alimentare si nealimentare, ca de exemplu:

Ambalaje cadouri pentru produse nealimentare (cosmetice, produse de birotica, aranjamente florale, lumanari, produse decorative, bratari, coliere etc), ambalaje cadouri pentru nunti (in care se introduc marturiile de nunta), ambalaje cadouri pentru evenimente corporate (aniversarea a 20 de ani de la infiintarea firmei, spre exemplu), ambalaje cadouri de Paste, ambalaje cadouri de Craciun, ambalaje cadouri de ziua femeii, ambalaje cadouri pentru Valentine’s Day.
Ambalaje cadouri cu ocazia participarii la targuri si expozitii, ambalaje cadouri pentru angajati, ambalaje cadouri pentru partenerii de afaceri.
Cutii cadouri, din plastic pentru diverse cadouri: decoratiuni, ornamente, accesorii, esarfe etc. Se pot executa si alte modele de cutii, in functie specificatiile clientului.
Cutiute bijuterii, accesoriimarturii de nunta sau alte produse mici. De asemenea, cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, direct pe material.

Produse similare...