Chese sase macarons

  • Chese macarons
    Ambalaje macarons
  • Chese din plastic
    Chese din plastic
  • Chese din plastic
    Chese din plastic

Chese sase macarons, Minimacarons etc.Chesa are dimensiunea exterioara de 95x143x23mm (model 4205), iar un compartiment are 37x37mm.
Putem realiza chese cu 4, 6, 9, 12 alveole.
Putem executa la comanda si alte modele de chese pentru macarons, in functie de specificatii.

Dimensiuni Chese / Caserole chese sase macarons Chese sase macarons click tabel dim

Despre Process Color :

Realizam diverse ambalaje din plastic sau carton, pentru produse alimentare si nealimentare, ca de exemplu:

Ambalaje cadouri pentru produse nealimentare (cosmetice, produse de birotica, aranjamente florale, lumanari, produse decorative, bratari, coliere etc), ambalaje cadouri pentru nunti (in care se introduc marturiile de nunta), ambalaje cadouri pentru evenimente corporate (aniversarea a 20 de ani de la infiintarea firmei, spre exemplu), ambalaje cadouri de Paste, ambalaje cadouri de Craciun, ambalaje cadouri de ziua femeii, ambalaje cadouri pentru Valentine’s Day.
Ambalaje cadouri cu ocazia participarii la targuri si expozitii, ambalaje cadouri pentru angajati, ambalaje cadouri pentru partenerii de afaceri.
Cutii cadouri, din plastic pentru diverse cadouri: decoratiuni, ornamente, accesorii, esarfe etc. Se pot executa si alte modele de cutii, in functie specificatiile clientului.
Cutiute bijuterii, accesoriimarturii de nunta sau alte produse mici. De asemenea, cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, direct pe material.

Produse similare...