Chese fursecuri cu trei compartimente

Chese fursecuri cu trei compartimente, biscuiti etc.
Chesele sunt model 4119 si au dimensiunea:
– exterior – 217x62x23mm
– un compartiment – 62x50mm
Putem executa si alte modele de chese pentru fursecuri, in functie de specificatiile clientului.

Dimensiuni Chese / Caserole chese fursecuri cu trei compartimente Chese fursecuri cu trei compartimente click tabel dim

Chese cu trei compartimente pentru fursecuri chese fursecuri cu trei compartimente Chese fursecuri cu trei compartimente chese compartimentate pentru dulciuri 1480 1

Chese cu trei compartimente pentru fursecuri

Chese pentru fursecuri chese fursecuri cu trei compartimente Chese fursecuri cu trei compartimente chese compartimentate pentru dulciuri 1480 2

Chese pentru fursecuri

Ambalaje cofetarii personalizate, din plastic sau carton. Executam ambalaje cofetarii pentru care avem deja matrite si pentru care gasiti modelele in site-ul nostru. Alte tipuri de ambalaje cofetarii se pot face la comanda, dupa modelul sau propunerea clientului. Realizam mai multe categoriile de ambalaje cadouri, cum ar fi: ambalaje cadouri pentru produse alimentare (prajituri, bomboane, macarons etc). De asemenea, mai putem comercializa:

  • Ambalaje cadouri pentru produse nealimentare (cosmetice, produse de birotica, aranjamente florale, lumanari, produse decorative, bratari, coliere etc), ambalaje cadouri pentru nunti (in care se introduc marturiile de nunta), ambalaje cadouri pentru evenimente corporate (aniversarea a 20 de ani de la infiintarea firmei, spre exemplu), ambalaje cadouri de Paste, ambalaje cadouri de Craciun, ambalaje cadouri de ziua femeii, ambalaje cadouri pentru Valentine’s Day.
  • Ambalaje cadouri cu ocazia participarii la targuri si expozitii, ambalaje cadouri pentru angajati, ambalaje cadouri pentru partenerii de afaceri.
  • Cutii cadouri, din plastic pentru diverse cadouri: decoratiuni, ornamente, accesorii, esarfe etc. Se pot executa si alte modele de cutii, in functie specificatiile clientului. Puteti consulta tabelul cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.
  • Cutiute bijuterii, accesorii, marturii de nunta sau alte produse mici. Cutiutele pot fi accesorizate cu panglica sau snur, pe post de maner. De asemenea, cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, direct pe material, ca un timbru sec.
  • Ambalaje produse cosmetice, parfumuri, spray-uri, apa de toaleta etc.Inaltimea este variabila, in functie de produsul clientului, inaltimea minima fiind de 4 cm.Putem realiza si alte diametre, la comanda, clientul achitand separat o matrita.

 

Produse similare...