Caserole miniprajituri

Caserole miniprajituri, prajiturele sau pentru alte produse de cofetarie.

Aceste caserole pentru miniprajituri sunt model Omide ( 4095).Aceste caserole pentru miniprajituri pot fi executate cu sau fara compartiment, cu sau fara capac.
Caserole pentru miniprajituri cu dimensiunile:
– exterior – 167x80x35mm
– capacitate aprox.260ml
In aceste caserole pentru miniprajituri, se pot ambala prajituri rotunde, ornamente pentru tort etc.
Putem realiza si alte modele de caserole pentru miniprajituri, la comanda, prin realizarea unei matrite noi.

Dimensiuni Chese / Caserole caserole miniprajituri Caserole miniprajituri click tabel dim

Caserole pentru miniprajituri caserole miniprajituri Caserole miniprajituri caserole plastic miniprajituri caserole prajituri 17 2

Caserole pentru miniprajituri

Caserole pentru prajituri caserole miniprajituri Caserole miniprajituri caserole plastic miniprajituri caserole prajituri 17 3

Caserole pentru prajituri

Caserole din plastic caserole miniprajituri Caserole miniprajituri caserole plastic miniprajituri caserole prajituri 17 4

Caserole din plastic

Ambalaje din plastic caserole miniprajituri Caserole miniprajituri caserole plastic miniprajituri caserole prajituri 17 5

Ambalaje din plastic

Ambalaje cofetarii personalizate, din plastic sau carton. Executam ambalaje cofetarii pentru care avem deja matrite si pentru care gasiti modelele in site-ul nostru. Alte tipuri de ambalaje cofetarii se pot face la comanda, dupa modelul sau propunerea clientului. Realizam mai multe categoriile de ambalaje cadouri, cum ar fi: ambalaje cadouri pentru produse alimentare (prajituri, bomboane, macarons etc). De asemenea, mai putem comercializa:

  • Ambalaje cadouri pentru produse nealimentare (cosmetice, produse de birotica, aranjamente florale, lumanari, produse decorative, bratari, coliere etc), ambalaje cadouri pentru nunti (in care se introduc marturiile de nunta), ambalaje cadouri pentru evenimente corporate (aniversarea a 20 de ani de la infiintarea firmei, spre exemplu), ambalaje cadouri de Paste, ambalaje cadouri de Craciun, ambalaje cadouri de ziua femeii, ambalaje cadouri pentru Valentine’s Day.
  • Ambalaje cadouri cu ocazia participarii la targuri si expozitii, ambalaje cadouri pentru angajati, ambalaje cadouri pentru partenerii de afaceri.
  • Cutii cadouri, din plastic pentru diverse cadouri: decoratiuni, ornamente, accesorii, esarfe etc. Se pot executa si alte modele de cutii, in functie specificatiile clientului. Puteti consulta tabelul cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.
  • Cutiute bijuterii, accesorii, marturii de nunta sau alte produse mici. Cutiutele pot fi accesorizate cu panglica sau snur, pe post de maner. De asemenea, cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, direct pe material, ca un timbru sec.
  • Ambalaje produse cosmetice, parfumuri, spray-uri, apa de toaleta etc.Inaltimea este variabila, in functie de produsul clientului, inaltimea minima fiind de 4 cm.Putem realiza si alte diametre, la comanda, clientul achitand separat o matrita.

Produse similare...