Caserole figurine marshmallow

Caserole figurine marshmallow, miniprajituri, fursecuri sau pentru alte produse de cofetarie.Aceste caserole pentru figurine marshmallow sunt model 4087 si au dimensiunile:
– exterior – 170x120x60 (35+25)mm
– baza – jos -135x90x35mm
– sus -145x95x35mm
– capacul -145x95x25mm
– capacitate baza (fund) aprox.500ml
– capacitate capac aprox.300ml
Caserola este folosita de producatorii sau procesatorii de produse alimentare.

La cerere, putem realiza si alte modele de caserole pentru cofetarii, in functie de specificatiile clientului.

Dimensiuni Chese / Caserole caserole figurine marshmallow Caserole figurine marshmallow click tabel dim

Caserole pentru figurine marshmallowCaserole pentru figurine marshmallow caserole figurine marshmallow Caserole figurine marshmallow caserole pentru figurine marshmallow 1512 1

Caserole pentru figurine marshmallow

Caserole din plastic caserole figurine marshmallow Caserole figurine marshmallow casolete model bacarat 369 81

Caserole din plastic

Caserole caserole figurine marshmallow Caserole figurine marshmallow casolete model bacarat 369 91

Caserole

Caserole din plastic caserole figurine marshmallow Caserole figurine marshmallow casolete model bacarat 369 11

Caserole din plastic

Producator caserole plastic caserole figurine marshmallow Caserole figurine marshmallow casolete model bacarat 369 13

Producator caserole plastic

Caserole din plastic caserole figurine marshmallow Caserole figurine marshmallow caserole caserole model bacarat 369 51

Caserole din plastic

Ambalaje cofetarii personalizate, din plastic sau carton. Executam ambalaje cofetarii pentru care avem deja matrite si pentru care gasiti modelele in site-ul nostru. Alte tipuri de ambalaje cofetarii se pot face la comanda, dupa modelul sau propunerea clientului. Realizam mai multe categoriile de ambalaje cadouri, cum ar fi: ambalaje cadouri pentru produse alimentare (prajituri, bomboane, macarons etc). De asemenea, mai putem comercializa:

  • Ambalaje cadouri pentru produse nealimentare (cosmetice, produse de birotica, aranjamente florale, lumanari, produse decorative, bratari, coliere etc), ambalaje cadouri pentru nunti (in care se introduc marturiile de nunta), ambalaje cadouri pentru evenimente corporate (aniversarea a 20 de ani de la infiintarea firmei, spre exemplu), ambalaje cadouri de Paste, ambalaje cadouri de Craciun, ambalaje cadouri de ziua femeii, ambalaje cadouri pentru Valentine’s Day.
  • Ambalaje cadouri cu ocazia participarii la targuri si expozitii, ambalaje cadouri pentru angajati, ambalaje cadouri pentru partenerii de afaceri.
  • Cutii cadouri, din plastic pentru diverse cadouri: decoratiuni, ornamente, accesorii, esarfe etc. Se pot executa si alte modele de cutii, in functie specificatiile clientului. Puteti consulta tabelul cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.
  • Cutiute bijuterii, accesorii, marturii de nunta sau alte produse mici. Cutiutele pot fi accesorizate cu panglica sau snur, pe post de maner. De asemenea, cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, direct pe material, ca un timbru sec.
  • Ambalaje produse cosmetice, parfumuri, spray-uri, apa de toaleta etc.Inaltimea este variabila, in functie de produsul clientului, inaltimea minima fiind de 4 cm.Putem realiza si alte diametre, la comanda, clientul achitand separat o matrita.

 

 

Produse similare...