Caserole compartimentate miniprajituri

Caserole compartimentate miniprajituri, fursecuri etc.Aceste caserole pentru miniprajituri sunt model Elegance  (4121) cu doua, trei compartimente sau necompartimentate.

Caserolele compartimentate pentru miniprajituri (model 4121) au dimensiunile:
– exterior – 245x160x70mm
– interior – 220x145x35mm
– capacitate baza (fund) – aprox.1000ml
– capacitate capac – aprox.1000ml
Aceste caserole compartimentate pentru miniprajituri, pot fi folosite atat de catre cofetarii si patiserii, cat si de catre firmele de catering si fast-food-uri.
Putem ambala in aceste caserole compartimentate: prajituri, petit four, sau spre exemplu, un meniu cuprinzand cartofi prajiti, salata, snitel.

Dimensiuni Chese / Caserole caserole compartimentate miniprajituri Caserole compartimentate miniprajituri click tabel dim

Caserole pentru miniprajituri caserole compartimentate miniprajituri Caserole compartimentate miniprajituri caserole din plastic compartimentate miniprajituri 19 7

Caserole pentru miniprajituri

Caserole compartimentate pentru miniprajituri caserole compartimentate miniprajituri Caserole compartimentate miniprajituri caserole din plastic compartimentate miniprajituri 19 8

Caserole compartimentate pentru miniprajituri

Caserole plastic pentru miniprajituri caserole compartimentate miniprajituri Caserole compartimentate miniprajituri caserole din plastic compartimentate miniprajituri 19 9

Caserole plastic pentru miniprajituri

Ambalaje cofetarii personalizate, din plastic sau carton. Executam ambalaje cofetarii pentru care avem deja matrite si pentru care gasiti modelele in site-ul nostru. Alte tipuri de ambalaje cofetarii se pot face la comanda, dupa modelul sau propunerea clientului. Realizam mai multe categoriile de ambalaje cadouri, cum ar fi: ambalaje cadouri pentru produse alimentare (prajituri, bomboane, macarons etc). De asemenea, mai putem comercializa:

  • Ambalaje cadouri pentru produse nealimentare (cosmetice, produse de birotica, aranjamente florale, lumanari, produse decorative, bratari, coliere etc), ambalaje cadouri pentru nunti (in care se introduc marturiile de nunta), ambalaje cadouri pentru evenimente corporate (aniversarea a 20 de ani de la infiintarea firmei, spre exemplu), ambalaje cadouri de Paste, ambalaje cadouri de Craciun, ambalaje cadouri de ziua femeii, ambalaje cadouri pentru Valentine’s Day.
  • Ambalaje cadouri cu ocazia participarii la targuri si expozitii, ambalaje cadouri pentru angajati, ambalaje cadouri pentru partenerii de afaceri.
  • Cutii cadouri, din plastic pentru diverse cadouri: decoratiuni, ornamente, accesorii, esarfe etc. Se pot executa si alte modele de cutii, in functie specificatiile clientului. Puteti consulta tabelul cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.
  • Cutiute bijuterii, accesorii, marturii de nunta sau alte produse mici. Cutiutele pot fi accesorizate cu panglica sau snur, pe post de maner. De asemenea, cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, direct pe material, ca un timbru sec.
  • Ambalaje produse cosmetice, parfumuri, spray-uri, apa de toaleta etc.Inaltimea este variabila, in functie de produsul clientului, inaltimea minima fiind de 4 cm.Putem realiza si alte diametre, la comanda, clientul achitand separat o matrita.

Produse similare...