Ambalaje rotunde inscriptionate bomboane

Ambalaje rotunde inscriptionate bomboane, pentru arahide, alune etc.
Aceste ambalaje rotunde inscriptionate bomboane au diametrul de 3.7 cm, cu inaltimea de 15 cm, iar adancimea capacului este de 1,2 cm.
Inaltimea cilindrului o putem face exact cat este nevoie, dar nu mai mica de 4 cm.
Diametrele pentru care avem matrite sunt:
– 3,7cm (inaltimea capacului de 1,3 cm)
– 4,5 cm (capacele au fie forma de hexagon cu inaltimea capacului de 1,4 cm, fie sunt plate cu inaltimea capacului de 1,2 cm )
– 6 cm (inaltimea capacului de 1,8 cm)
– 8 cm (inaltimea capacului de 1,9 cm)
– 10 cm (inaltimea capacului de 1,8 cm)
– 12 cm (inaltimea capacului de 1 cm)
– 12,7 cm (inaltimea capacului de 1cm)
– 15,7 cm (inaltimea capacului de 1,7 cm)
– 16,5 cm (inaltimea capacului de 1,7 cm)
– 20 cm (inaltimea capacului de 1,5 cm)
Realizam la comanda si alte diametre achitandu-se separat o matrita.
Comanda minima pentru cilindri din plastic este de 100buc/model.

Ambalaje cilindrice pentru arahide ambalaje rotunde inscriptionate bomboane Ambalaje rotunde inscriptionate bomboane cutii rotunde plastic personalizate folio 900 1

Ambalaje cilindrice pentru arahide

Ambalaje pentru arahide ambalaje rotunde inscriptionate bomboane Ambalaje rotunde inscriptionate bomboane cutii rotunde plastic personalizate folio 900 2

Ambalaje pentru arahide

Ambalaje pentru arahide ambalaje rotunde inscriptionate bomboane Ambalaje rotunde inscriptionate bomboane cutii rotunde plastic personalizate folio 900 3

Ambalaje pentru arahide

Cutii rotunde pentru arahide ambalaje rotunde inscriptionate bomboane Ambalaje rotunde inscriptionate bomboane cutii rotunde plastic personalizate folio 900 4

Cutii rotunde pentru arahide

Cilindri din plastic ambalaje rotunde inscriptionate bomboane Ambalaje rotunde inscriptionate bomboane ambalaje cilindrice pentru bomboane 1412 24

Cilindri din plastic

Ambalaje cofetarii personalizate, din plastic sau carton. Executam ambalaje cofetarii pentru care avem deja matrite si pentru care gasiti modelele in site-ul nostru. Alte tipuri de ambalaje cofetarii se pot face la comanda, dupa modelul sau propunerea clientului. Realizam mai multe categoriile de ambalaje cadouri, cum ar fi: ambalaje cadouri pentru produse alimentare (prajituri, bomboane, macarons etc). De asemenea, mai putem comercializa:

  • Ambalaje cadouri pentru produse nealimentare (cosmetice, produse de birotica, aranjamente florale, lumanari, produse decorative, bratari, coliere etc), ambalaje cadouri pentru nunti (in care se introduc marturiile de nunta), ambalaje cadouri pentru evenimente corporate (aniversarea a 20 de ani de la infiintarea firmei, spre exemplu), ambalaje cadouri de Paste, ambalaje cadouri de Craciun, ambalaje cadouri de ziua femeii, ambalaje cadouri pentru Valentine’s Day.
  • Ambalaje cadouri cu ocazia participarii la targuri si expozitii, ambalaje cadouri pentru angajati, ambalaje cadouri pentru partenerii de afaceri.
  • Cutii cadouri, din plastic pentru diverse cadouri: decoratiuni, ornamente, accesorii, esarfe etc. Se pot executa si alte modele de cutii, in functie specificatiile clientului. Puteti consulta tabelul cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.
  • Cutiute bijuterii, accesorii, marturii de nunta sau alte produse mici. Cutiutele pot fi accesorizate cu panglica sau snur, pe post de maner. De asemenea, cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, direct pe material, ca un timbru sec.
  • Ambalaje produse cosmetice, parfumuri, spray-uri, apa de toaleta etc.Inaltimea este variabila, in functie de produsul clientului, inaltimea minima fiind de 4 cm.Putem realiza si alte diametre, la comanda, clientul achitand separat o matrita.

Produse similare...