Tavi pentru macarons

  • Tavi pentru macarons

Tavi pentru macarons tavi pentru macarons Tavi pentru macarons tavi pentru macarons

Tavi pentru macarons, muffins, briose, madlene, madelene, prajiturele, mini amandine, care ajuta la protejarea lor pe timpul transportului.

Dimensiuni tavi (model 4123):
– baza – 253x355x31mm
– alveola – jos – 57mm
– sus – 62mm
– adancime – 20mm
– capac – 260x360x63mm (model 4122)
Se pot produce fie doar tavile, fie impreuna (tava+capacul).
Putem realiza si alte modele de tavi din plastic, dupa specificatia clientului.

Despre Process Color :

Realizam diverse ambalaje din plastic sau carton, pentru produse alimentare si nealimentare, ca de exemplu:

Ambalaje cadouri pentru produse nealimentare (cosmetice, produse de birotica, aranjamente florale, lumanari, produse decorative, bratari, coliere etc), ambalaje cadouri pentru nunti (in care se introduc marturiile de nunta), ambalaje cadouri pentru evenimente corporate (aniversarea a 20 de ani de la infiintarea firmei, spre exemplu), ambalaje cadouri de Paste, ambalaje cadouri de Craciun, ambalaje cadouri de ziua femeii, ambalaje cadouri pentru Valentine’s Day.
Ambalaje cadouri cu ocazia participarii la targuri si expozitii, ambalaje cadouri pentru angajati, ambalaje cadouri pentru partenerii de afaceri.
Cutii cadouri, din plastic pentru diverse cadouri: decoratiuni, ornamente, accesorii, esarfe etc. Se pot executa si alte modele de cutii, in functie specificatiile clientului.
Cutiute bijuterii, accesoriimarturii de nunta sau alte produse mici. De asemenea, cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, direct pe material.