Platouri prajituri

Platouri prajituri platouri prajituri Platouri prajituri platouri prajituri

Platouri prajituri, cutii din plastic pentru transport torturi mari, miniprajituri, fursecuri etc.

In imagini apar urmatoarele modele de cutii (fund+capac):
– model 196 (400x250x90mm) – cea in care este introdus tortul
– model 529 (300x200x100mm)
– model 500 (296x190x120mm)
– model 585 (235x235x80mm)
– model 423 (270x270x100mm)
Cutiile sunt realizate din material plastic transparent, cu aviz alimentar.
Avantajele cutiilor din plastic sunt:
– nu se deterioreaza in contact cu siropul
– se pot stivui unele deasupra altora fara a se rasturna
– sunt rezistente
– produsul se poate vedea fara a mai deschide ambalajul
– confera produsului un plus de aspect (face ca produsul sa arate mult mai atragator)
Este recomandat ca tortul sa fie realizat pe tavita si apoi introdus cu totul in cutia de plastic.
Putem personaliza cutiile, la cerere cu logo-ul clientului, in functie de specificatiile clientului.

Ambalaje cofetarii personalizate, din plastic sau carton. Executam ambalaje cofetarii pentru care avem deja matrite si pentru care gasiti modelele in site-ul nostru. Alte tipuri de ambalaje cofetarii se pot face la comanda, dupa modelul sau propunerea clientului. Realizam mai multe categoriile de ambalaje cadouri, cum ar fi: ambalaje cadouri pentru produse alimentare (prajituri, bomboane, macarons etc). De asemenea, mai putem comercializa:

  • Ambalaje cadouri pentru produse nealimentare (cosmetice, produse de birotica, aranjamente florale, lumanari, produse decorative, bratari, coliere etc), ambalaje cadouri pentru nunti (in care se introduc marturiile de nunta), ambalaje cadouri pentru evenimente corporate (aniversarea a 20 de ani de la infiintarea firmei, spre exemplu), ambalaje cadouri de Paste, ambalaje cadouri de Craciun, ambalaje cadouri de ziua femeii, ambalaje cadouri pentru Valentine’s Day.
  • Ambalaje cadouri cu ocazia participarii la targuri si expozitii, ambalaje cadouri pentru angajati, ambalaje cadouri pentru partenerii de afaceri.
  • Cutii cadouri, din plastic pentru diverse cadouri: decoratiuni, ornamente, accesorii, esarfe etc. Se pot executa si alte modele de cutii, in functie specificatiile clientului. Puteti consulta tabelul cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.
  • Cutiute bijuterii, accesorii, marturii de nunta sau alte produse mici. Cutiutele pot fi accesorizate cu panglica sau snur, pe post de maner. De asemenea, cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, direct pe material, ca un timbru sec.
  • Ambalaje produse cosmetice, parfumuri, spray-uri, apa de toaleta etc.Inaltimea este variabila, in functie de produsul clientului, inaltimea minima fiind de 4 cm.Putem realiza si alte diametre, la comanda, clientul achitand separat o matrita.