Cutii din carton pentru torturi si prajituri

  • cutii din carton pentru torturi si prajituri

cutii din carton pentru torturi si prajituri cutii din carton pentru torturi si prajituri Cutii din carton pentru torturi si prajituri cutii cu fereastra pentru turta dulce 1525 1

Cutii din carton pentru torturi si prajituri.

Cutia este model 589 si are dimensiunile:
– baza (fundul) – 258x178x80mm
– capacul – 260,5×180,5x80mm
Putem inscriptiona cutiile, la comanda, cu logo-ul clientului.
Puteti consulta tabelul nostru cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.

Despre Process Color :

Realizam diverse ambalaje din plastic sau carton, pentru produse alimentare si nealimentare, ca de exemplu:

Ambalaje cadouri pentru produse nealimentare (cosmetice, produse de birotica, aranjamente florale, lumanari, produse decorative, bratari, coliere etc), ambalaje cadouri pentru nunti (in care se introduc marturiile de nunta), ambalaje cadouri pentru evenimente corporate (aniversarea a 20 de ani de la infiintarea firmei, spre exemplu), ambalaje cadouri de Paste, ambalaje cadouri de Craciun, ambalaje cadouri de ziua femeii, ambalaje cadouri pentru Valentine’s Day.
Ambalaje cadouri cu ocazia participarii la targuri si expozitii, ambalaje cadouri pentru angajati, ambalaje cadouri pentru partenerii de afaceri.
Cutii cadouri, din plastic pentru diverse cadouri: decoratiuni, ornamente, accesorii, esarfe etc. Se pot executa si alte modele de cutii, in functie specificatiile clientului.
Cutiute bijuterii, accesoriimarturii de nunta sau alte produse mici. De asemenea, cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, direct pe material.