Chese briose

Chese briose chese briose Chese briose chese briose

Chese briose ce pot fi folosite si pentru cupcakes, muffins etc.
Chesa are dimensiunea:
– exterioara – 80x350mm
– alveola – 60x60x18mm
Chesele se pot prezenta exact ca in imagine cu 10 alveole sau se pot separa cate 4, 6 sau 8 alveole.
Grosimea materialului poate fi mai mica sau mai mare, in functie de necesitatea clientului:
– pentru separarea produselor pe timpul transportului, cu rol de tava de transport
– pentru expunerea in vitrina
– pe post de chesa separatoare intr-o cutie
De asemenea se pot introduce intr-o cutie din carton sau din plastic.
Forma cu 8 alveole, se poate introduce intr-o cutie din plastic cu dimensiunea 200x300x40mm (model 180+181) sau 180x300x25mm (model 38+95).
La comanda se pot realiza si alte modele de chese, dupa specificatia clientului.

Ambalaje cofetarii personalizate, din plastic sau carton. Executam ambalaje cofetarii pentru care avem deja matrite si pentru care gasiti modelele in site-ul nostru. Alte tipuri de ambalaje cofetarii se pot face la comanda, dupa modelul sau propunerea clientului. Realizam mai multe categoriile de ambalaje cadouri, cum ar fi: ambalaje cadouri pentru produse alimentare (prajituri, bomboane, macarons etc). De asemenea, mai putem comercializa:

  • Ambalaje cadouri pentru produse nealimentare (cosmetice, produse de birotica, aranjamente florale, lumanari, produse decorative, bratari, coliere etc), ambalaje cadouri pentru nunti (in care se introduc marturiile de nunta), ambalaje cadouri pentru evenimente corporate (aniversarea a 20 de ani de la infiintarea firmei, spre exemplu), ambalaje cadouri de Paste, ambalaje cadouri de Craciun, ambalaje cadouri de ziua femeii, ambalaje cadouri pentru Valentine’s Day.
  • Ambalaje cadouri cu ocazia participarii la targuri si expozitii, ambalaje cadouri pentru angajati, ambalaje cadouri pentru partenerii de afaceri.
  • Cutii cadouri, din plastic pentru diverse cadouri: decoratiuni, ornamente, accesorii, esarfe etc. Se pot executa si alte modele de cutii, in functie specificatiile clientului. Puteti consulta tabelul cu dimensiuni cutii pentru care avem matrite.
  • Cutiute bijuterii, accesorii, marturii de nunta sau alte produse mici. Cutiutele pot fi accesorizate cu panglica sau snur, pe post de maner. De asemenea, cutiutele le putem personaliza la cerere, cu sigla clientului, direct pe material, ca un timbru sec.
  • Ambalaje produse cosmetice, parfumuri, spray-uri, apa de toaleta etc.Inaltimea este variabila, in functie de produsul clientului, inaltimea minima fiind de 4 cm.Putem realiza si alte diametre, la comanda, clientul achitand separat o matrita.

Produse similare...